Помалку е повеќе.
- Мис Ван Дер Рое
Да се комплицира е лесно, тешко е да се поедностави.
- Бруно Мунари
Помалку е повеќе.
- Мис Ван Дер Рое
Да се комплицира е лесно, тешко е да се поедностави.
- Бруно Мунари
Помалку е повеќе.
- Мис Ван Дер Рое
ПРОЕКТ АБАКУС
ПРОЕКТ АБАКУС

тип: повеќесемејни станбени куќи локација: Скопје, Македонија година: 2013

press to zoom