СТАН ЦМ
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

тип: ентериерно уредување на станбен
локација: Скопје, Македонија
година: 2015

површина: 30m²

статус: изведен

проектанти: Невенка Манчева Аџиевска, Марија Антиќ Николова