top of page
КУЌА К2

тип: идеен, основен и проект за ентериерно уредување на двокуќа
локација: Калгари, Канада
година: 2014

површина: 350m²

статус: изведена

проектанти: Невенка Манчева Аџиевска, Марија Антиќ Николова

3Д визуелизации: Емилија Лелифановска


 

bottom of page