СТАН НФ
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

тип: ентериерно уредување на поткровје на семејна куќа
локација: Скопје, Македонија
година: 2015

површина: 145m²

статус: изведен

проектанти: Невенка Манчева Аџиевска, Марија Антиќ Николова