СТАН ДЗ

тип: реконструкција и ентериерно уредување на станбен простор
локација: Скопје, Македонија
година: 2019

површина: 95m²

статус: изведен

проектанти: Невенка Манчева Аџиевска, Марија Антиќ Николова


 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom