СТАН ДВ
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

тип: ентериерно уредување на станбен простор
локација: Скопје, Македонија
година: 2015

површина: 95m²

статус: изведен

проектанти: Невенка Манчева Аџиевска, Марија Антиќ Николова