• arhipunkt

Проектот за Иборн.нет на Big SEE | 13.09.2019

Проектот за ентериерно уредување на канцелариите на Иборн.нет е номиниран за наградата Big SEE 2019 во категоријата Ентериерно уредување, подкатегорија Работен простор. Настанот е во организација на словенечката платформа за архитектура во Југоисточна Европа, Big SEE.


                                                                    ©2019 Arhipunkt DOO   |  070 773 383    071 645 654   |   arhipunkt@gmail.com