top of page
  • arhipunkt

Архипункт на Архитектонски факултет Скопје | 14.12.2017

Во рамки на програмата „Практископ“ од воннаставната платформа „Нови дијалози“ на Скверот на Архитектонскиот факултет Архипункт имаше свое излагање насловено како "Сите размери на едно архитектонско студио". Пред студентите на Архитектонскиот факултет презентиравме неколку наши проекти од различни размери, со цел да им ја доближиме работата во едно мало архитектонско студио во Скопје и да разговараме за сите предизвици и задоволства. Галерија од настанот може да најдете тука.


Opmerkingen


bottom of page