top of page
  • arhipunkt

Архивики 03 | 14.04.2018

Трета година по ред се одржа работилницата за збогатување на македонската википедија со содржини од областа на архитектурата, повторно во организација на Архипункт, а во соработка со организацијата Споделено знаење и интернет порталот за македонска архитектура Марх. Овојпат во просториите на Архитектонскиот факултет се собраа 15 учесници и се внесоа 35 нови статии, а се подобрија 12. Повеќе информации и галерија од настанот има на МАРХ, Википедија и фб.Comments


bottom of page