ИБОРН.НЕТ -1

тип: реконструкција и ентериерно уредување на канцелариски простор
локација: Скопје, Македонија
година: 2018

површина: 85m²

статус: изведен

проектанти: Невенка Манчева Аџиевска, Марија Антиќ Николова

фотографии: Андријана Тилиќ


 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom