ЕМБЕД СОУШАЛ
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

тип: ентериерно доуредување на канцелариски простор
локација: Скопје, Македонија
година: 2018

површина: 50m²

статус: изведен

проектанти: Невенка Манчева Аџиевска, Марија Антиќ Николова