АУРОРА ТУРС

тип: реконструкција и ентериерно уредување на туристичка агенција
локација: Скопје, Македонија
година: 2019

површина: 150m²

статус: изведен

проектанти: Невенка Манчева Аџиевска, Марија Антиќ Николова

фотографии: Moments Production


 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom