top of page
  • arhipunkt

Проект К1 на БИМАС 2016 | 17.05.2016

Двокуќата К1 во Калгари, Канада, изведена според проект на Архипункт е изложена на БИМАС 2016 во категоријата Архитектонски реализации. Повеќе информации за проектот овде.


Comments


bottom of page