• arhipunkt

Прва награда на конкурсот Кале - уметничка тврдина | 15.07.2019

Архипункт беше дел од тимот Модул, еден од првонаградените на меѓународниот конкурс за уредување на ридот Кале, распишан од Музејот на современа уметност - Скопје, Архитектонскиот факултет - Скопје и Град Скопје. Повеќе информации за конкурсот на сајтот на МСУ.
                                                                    ©2019 Arhipunkt DOO   |  070 773 383    071 645 654   |   arhipunkt@gmail.com