• arhipunkt

Изложба на идејните решенија за конкурсот Кале - уметничка тврдина | 22.10.2019

Идејното решение на тимот Модул кое беше едно од првонаградените на меѓународниот конкурс за уредување на ридот Кале беше изложено во Музејот на современа уметност - Скопје, заедно со останатите 16 трудови. Отварањето на изложбата беше одбележано со доделување на наградите. Повеќе за настанот на Макфакс и Радио МОФ. Повеќе за проектот на МАРХ и Порта3.
                                                                    ©2019 Arhipunkt DOO   |  070 773 383    071 645 654   |   arhipunkt@gmail.com